Житель Звенигородщини влаштував нарколабораторію в сусідській квартирі

Житель Звенигородщини влаштував нарколабораторію в сусідській квартирі

Зловмисник самовільно зайняв сусідню квартиру, де були відсутні хазяї, та облаштував там нарколабораторію. За вчинене чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До правоохоронців Звенигородського райвідділу міліції надійшла інформація від місцевих жителів, що в їхньому будинку чути різкий запах ацетону. Мешканці багатоповерхівки припустили, що причиною цього є незаконне виготовлення наркотичних речовин.

Для перевірки даних за вказаною адресою оперативний черговий направив працівників карного розшуку. Тільки-но оперативники підійшли до квартири, з якої доносився неприємний запах, як з неї вийшов 29-річний раніше судимий житель сусідньої квартири.

Як з’ясувалося, в цьому помешканні ніхто не проживає і молодик самовільно використовує його для власних цілей. Зайшовши всередину, на кухні правоохоронці виявили близько 100 грамів макової соломки та кілька пакетиків з висушеною та подрібненою коноплею. Окрім цього, працівники міліції знайшли пластикові пляшки з відходами, ззовні схожими на використану макову соломку. Для документування на місце події була викликана слідчо-оперативна група райвідділу. Виявлене наркотичне зілля вилучене та направлене на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України в Черкаській області.

За словами чоловіка, в сусідній квартирі тривалий час ніхто не проживав. Одного дня він побачив, що вхідні двері відчинені, тож вирішив влаштувати там «лабораторію» з виготовлення наркотиків. Небезпечне зілля використовував для власного вживання.

За даним фактом слідчим відділенням Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x