Кабелю на 15 тис. грн. украв з підприємства житель Корсунь-Шевченківського

Кабелю на 15 тис. грн. украв з підприємства житель Корсунь-Шевченківського

Зловмисник викрав з території товариства електрокабель та продав місцевому жителю. Чоловіка затримано, він дає покази. Сума завданих збитнів становить близько 15 000 гривень. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції звернулось керівництво одного із товариства району. З їхньої території невідомий чоловік викрав електричний кабель.

Спілкуючись з робітниками товариства, правоохоронці дізнались, що територія охороняється та ведеться відеоспостереження всіх об’єктів. Оперативні співробітники, в першу чергу, перевірили відео с камер спостереження. Як з’ясувалось, підозрюваним виявився 38-річний місцевий житель, який раніше вже мав проблеми із законом. Чоловіка було затримано за місцем проживання та доставлено до міліції.

В кабінеті слідчого чоловік почав заперечувати свою причетність до вчиненого, але під тиском незаперечних доказів зізнався у крадіжці. Розповів, що ввечері переліз через паркан на територію товариства та демонтував мідний кабель спеціальним приладдям. Викрадене продав місцевому жителю за 1400 гривень, зароблені злочинним шляхом гроші витратив на власні потреби.

За фактом крадіжки слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського райвідділу відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x