Нетверезий житель Корсунщини обікрав машину в сусідньому селі

Нетверезий житель Корсунщини обікрав машину в сусідньому селі

На Корсунщині, після гуляння, п’яний чоловік здійснив крадіжку з автомобіля потерпілого. Зловмисника знайшли протягом доби. Йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До Корсунь-Шевченківського районного відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку. Потерпілий, 27-річний житель одного із сіл району розповів, що з його автомобіля невідомий викрав запасне колесо, металевий трос та набір інструментів. Сума збитків становить близько 2250 гривень.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу райвідділу. Правоохоронцям чоловік розповів, що вранці почув шум на дворі, однак коли вийшов на вулицю, нікого не помітив. Побачив зламані двері свого автомобіля, звідки зникли вказані речі.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено причетність до крадіжки 43-річного жителя сусіднього села. Чоловіка знайшли за місцем його проживання. Під час спілкування з міліціонерами зловмисник зізнався в скоєному. Розповів, що вночі відпочивав з друзями, а під ранок, після вживання значної дози алкоголю, надумав здійснити крадіжку.

За даним фактом Корсунь-Шевченківським районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт, або виправних робіт, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x