У хасида в Умані знайшли марихуану

У хасида в Умані знайшли марихуану

У жителя Ізраїлю, який приїхав до Умані на святкування іудейського нового року міліціонери вилучили наркотичний засіб. На чоловіка складено адмінпротокол за статтею 44 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Під час відпрацювання місць компактного проживання паломників-хасидів у поле зору оперативників потрапив іноземець з підозрілою поведінкою. Побачивши правоохоронців молодик помітно нервував та намагався утекти від наряду міліції.

Підозрілого чоловіка наздогнали, під час перевірки документів з його паспорту випав паперовий згорток в якому знаходилася подрібнена речовина рослинного походження. Проведена експертиза підтвердила, що в згортку знаходився наркотичний засіб –канабіс (марихуана).

У зв’язку з тим, що вага вилученого наркотику менше одного грама, на правопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення передбачене частиною 1 статті 44 КУпАП. Його вже осуджено, згідно рішення суду він сплатить штраф, а його документи передані міграційній службі для вирішення питання щодо депортації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x