На Кам’янщині жінка украла в сусіда велосипед

На Кам’янщині жінка украла в сусіда велосипед

Після застілля у своїх знайомих, жінка викрала велосипед сусіда. Підозрювана затримана вона дає покази. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Кам’янського райвідділу міліції зателефонував 37-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку велосипеда. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу та дільничний інспектор.

Як з’ясувалось, потерпілий декілька днів тому залишив свій велосипед у знайомих, де саме він і зник. Також сусіди підтвердили, що в день крадіжки до них у гості приходила 24-річна місцева жителька, яка вночі поспіхом покинула їх будинок. На наступний ранок вони виявили, що велосипед зник. Отриману інформацію відразу ж перевірили. За місцем проживання підозрюваної міліціонери виявили велосипед схожий за описом на викрадений. Жінка зізналась у вчиненні кримінального правопорушення та пояснила, що викрала велосипед для власного користування.

За даним фактом слідчим відділенням Кам’янського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x