У Лисянці місцева обікрала свого потенційного роботодавця

У Лисянці місцева обікрала свого потенційного роботодавця

У Лисянці зловмисниця під приводом влаштування на роботу, обікрала кабінет голови товариства. Міліціонери знайшли та затримали підозрювану. За вчинені дії жінка може опинитися в місці позбавлення волі на строк до трьох років. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До Лисянського районного відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся голова одного з місцевих товариств та розповів, що з його кабінету викрадено ноутбук. Сума збитків становить близько 4000 гривень.

Правоохоронці поспілкувалися з можливими очевидцями крадіжки. Працівники товариства розповіли, що до них приходила незнайома жінка з метою влаштуватися на роботу. Однак через деякий час вона зникла, після чого через декілька хвилин голова правління повідомив, що з його кабінету викрали ноутбук. Опитані надали співробітникам міліції детальний опис ймовірної зловмисниці. В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів було встановлено причетність до крадіжки 26-річної місцевої мешканки.

Правоохоронці навідалися до жінки за місцем проживання. Під тиском доказової бази вона зізналася у вчиненому. Жінка розповіла, що їй потрібні були гроші на чергову дозу наркотиків. Зайшовши до будівлі даного товариства, помітила, що двері директора були відчинені, а на столі знаходилася комп’ютерна техніка. Тож без вагань викрала ноутбук й зникла з місця події. Згодом крадене продала своїм знайомим.

За даним фактом Лисянським районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт, або виправних робіт, або арешту, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x