У Тальному юнаки викрали мопед і розібрали його на запчастини

У Тальному юнаки викрали мопед і розібрали його на запчастини

Тальнівчани біля ігрового клубу викрали мопед, який розібрали на запчастини. Хлопців затримано, вони дають покази. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрито кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Тальнівського райвідділу міліції зателефонував 19-річний місцевий житель та повідомив, що його мопед викрали. На місце пригоди черговий направив слідчо-оперативну групу.

Як з’ясувалось, потерпілий приїхав до ігрового клубу на мопеді, який залишив на вулиці біля приміщення. Вийшовши з клубу, побачив, що його двоколісний транспорт зник. Відібравши заяву у потерпілого, правоохоронці розпочали перевірку по даному факту та пошуки підозрюваних. Опитавши місцевих жителів та провівши ряд заходів, працівники міліції встановили, що даного кримінального правопорушення причетні 19-річні місцеві жителі, яких затримали за місцем проживання. У одного з підозрюваних на подвір’ї, правоохоронці виявили викрадений мопед, який хлопці встигли розібрати на запчастини.

На даний час слідчим відділенням Тальнівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі від трьох до п\’яти років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x