У Черкасах змагалися футбольні команди підприємств

У Черкасах змагалися футбольні команди підприємств

Дванадцятий тур бізнес-ліги Черкас розпочався в Черкасах. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

«Рятівник» – «Черкасигаз» 0:3 (0:1)

Дванадцятий тур Чемпіонату Бізнес-ліги з міні-футболу відкривали представники «Рятівника» і «Черкасигазу». Хоч фаворитом матчу і був «Черкасигаз», але «Рятівнику» вдалось нав’язати боротьбу і створити декілька небезпечних моментів. Проте, помилка в захисті вже на початку зустрічі дозволив Шепілю вивести «Черкасигаз» вперед.

«Черкасигаз» шукав свою гру, багато атакував, та всі свої подальші нагоди забити марнував. Поступово, помилки та обрізки в обороні «Черкасигазу» змістили всю гру до їх воріт, але не щастило уже «Рятівнику».

Після перерви «Черкасигаз» заграв активніше і вправніше, адже явно хотів збільшення нестабільного рахунку. Активність і майстерні дії «Черкасигазу» були винагороджені двома влучними ударами Семенченка, який і встановив остаточну перевагу його команди 0:3. Слід відзначити, що попри не сприятливий рахунок, «Рятівник» боровся за кожен м’яч, у деяких моментах був близьким до успіху, а гравці прогресують з кожним туром.

Голи:Шепіль, Семенченко (2).
Попередження: Токар («Рятівник»)

«Фотоприлад» – «Швидка допомога» 3:3 (1:1)

У другому матчі ігрового дня зустрілись футболісти «Фотоприладу» та «Швидкої допомоги». Зустрічались команди. що стали справжніми улюбленцями вболівальників і футболісти подарували їм справді напружений, захоплюючий поєдинок.

«Фотоприлад» розпочав гру на правах фаворита, але виглядав не сконцентрованим та багато помилявся. Одна з таких помилок воротаря дала змогу Сірику вже на початку зустрічі проштовхнути м’яч у ворота суперника та вивести “Швидку» вперед.
«Фотоприлад» намагався вирівняти гру, та непорозуміння між гравцями у ігрових ситуаціях не дозволяло створити небезпеку біля воріт лікарів. В той же час «Швидка» грала рівно, надійно і була близької до втримання позитивного рахунку. Але наприкінці першого тайму Слюсар відновив рівновагу у рахунку.

Другий тайм обіцяв бути ще цікавішим – так воно і сталось. «Фотоприлад» таки дослухався до порад своїх вболівальників і зумів організувати гольову атаку, коли після передачі Личка знову забив Слюсар.

Слід віддати належне «Швидкій», яка не тільки не опустила руки, а і пішла відіграватись. В одній з атак на вістрі опинився активний Кравченко, який потужним ударом знову встановив рівний рахунок. Через декілька хвилин Хиляс використав чисельну перевагу «Швидкої» в атаці і вивів команду вперед за кілька хвилин до кінця зустрічі.

«Фотоприлад» пішов вперед великими силами, швидко розіграв комбінацію і лідер команди Силка втретє відновив рівний рахунок.
За чотири секунди до кінця гри «Фотоприлад» отримав право на штрафний, та не скористався цією можливістю – 3:3 нічия у непоступливій боротьбі.

Голи: Слюсар (2), Силка – Сірик, Кравченко, Хиляс.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x