Продукти, що подовжують життя

Продукти, що подовжують життя

✓ Практично будь-яка каша з цілісного зерна має оптимальне співвідношення білків, жирів, вуглеводів та мінералів для людського організму.
Шпинат містить приголомшливу кількість вітамінів – D, K, групи В, плюс головні фаворити боротьби зі старінням – С, А, Е та фолієва кислота. А ще шпинат допомагає зберегти пам’ять і швидкість мислення.
Морська риба цінна вітамінами А, Е і D, йодом та поліненасиченими жирними кислотами. На відміну від тваринних жирів, риб’ячий найсприятливішим чином впливає на роботу серцево-судинної системи, знищуючи атеросклеротичні бляшки на стінках судин.
✓ Зелені сорти чаю багаті на поліфеноли і флавоноїди, які відомі своїми антиоксидантними властивостями. Ці речовини сприяють засвоєнню вітаміну С, нормалізують обмін речовин, регулюють проникність стінок судин і рівень цукру в крові, перешкоджають утворенню тромбів.
✓ На кожен грам йогурту випадає 100 млн корисних бактерій, що пригнічують патогенну фауну в кишківнику. Якщо з’їдати щодня по великій чашці йогурту, то вже через кілька місяців у вас значно підвищиться імунітет.
✓ Якщо випити 1 скл. води з розведеними у ній 4 ст. ложками меду (бажано темних сортів), то вже через 1 годину у крові вдвічі зросте кількість антиоксидантів. Крім того, мед використовують як дієвий засіб боротьби зі стійкими до антибіотиків бактеріями.
Часник містить понад 200 активних компонентів, які «відповідають» за антимікробний ефект. Крім того, часник знижує ризик інфаркту та кишкових захворювань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x