П\’яна черкащанка дев\’ятьма ударами ножа помстилася чоловікові за побиття

П\’яна черкащанка дев\’ятьма ударами ножа помстилася чоловікові за побиття

У чергову частину Кам\’янського районного відділу міліції зателефонувала фельдшер медичного пункту і повідомила, що нею госпіталізовано чоловіка з ножовими пораненнями. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міліції.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, опитала сусідів, постраждалого чоловіка та його співмешканку. Сусіди розповіли правоохоронцям, що ця сім\’я неблагополучна, живуть разом 5 років і постійно сваряться. Чоловік і жінка були в сильному алкогольному сп\’янінні і плуталися у своїх свідченнях. Але коли міліціонери знайшли ніж, жінці довелося зізналася у скоєному. Розповіла, що вечеряли, пили горілку. Через дрібні побутові питання між ними виникла словесна перепалка. Чоловік ударив жінку, а вона, захищаючись, схопила ніж, яким завдала 9 ножових поранень по різним частинам тіла. Коли жінка зрозуміла, що накоїла, то викликала швидку допомогу. Чому так сталося, пояснити не змогла, адже перебувала у стані алкогольного сп\’яніння.

Зараз відносно жінки відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вона шкодує про скоєне, винить у всьому горілку, однак за скоєне потрібно відповідати. Ведеться досудове розслідування і на жінку чекає суд , який і винесе останню міру покарання за скоєний нею кримінальний злочин.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x