Для черкаських АТОвців прагнуть запровадити послугу «єдиного вікна»

Для черкаських АТОвців прагнуть запровадити послугу «єдиного вікна»

Аби полегшити отримання необхідних документів для бійців АТО є потреба терміново створити «єдине вікно». На тому, що така послуга вкрай необхідна, зійшлися майже всі члени засідання координаційної ради учасників антитерористичної операції в Черкаській області. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

Крім того, для воїнів АТО на базі Черкаського обласного контактного центру діє безкоштовна телефонна «гаряча лінія» 0-800-50-88-76, де психологи та юристи надають необхідну допомогу бійцям та членам їхніх родин. За весь період антитерористичної операції на «гарячу лінію» зателефонували більше 270 осіб. Безпосередньо бійців АТО цікавлять земельні питання, нарахування матеріальної допомоги, психологічна консультація чи отримання пільг.

Цікаво, що чимало бійців АТО після демобілізації із задоволенням діляться здобутим досвідом та викладають уроки військово-патріотичного виховання для дітей у школах. Однак, проблемою є відсутність педагогічної освіти у таких вчителів. Аби вирішити цю проблему на базі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради АТОвці можуть отримати необхідні знання з педагогіки та змогу викладати в школах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x