Школи Черкаського району приймуть на 186 дітей більше, ніж торік

Школи Черкаського району приймуть на 186 дітей більше, ніж торік

На цьому наголосила начальник відділу освіти РДА Людмила Григорчук під час координаційної наради.
У зв’язку з численним поповненням, у літні канікули було проведено поточні ремонти, придбані технічні засоби навчання та багато ін. Наприклад, до серпня було замінено 238 вікон. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській РДА.

Для забезпечення опалювального періоду передбачено кошти на ремонт автоматики у газових топкових 15 навчальних закладів, повірку газових і теплових лічильників і сигналізаторів, перевірку димоветканалів тощо. Відповідно до чинних норм законодавства, проведено конкурсні торги на закупівлю 550 тонн торф’яного брикету, яке надійде до котелень у вересні.
З 10 по 14 серпня спеціальна комісія здійснила перевірку освітніх закладів району. Огляд мав на меті визначити, на скільки школи готові до початку нового навчального року.

– Представники комісії відзначили вагомий внесок в осучаснення шкіл та шкільного обладнання працівників закладів освіти та батьківської громадськості. Майже в кожен кабінет придбано нову методичну літературу, посібники для вчителів, тестові підсумкові завдання для учнів, довідкову та додаткову літературу, – зазначила Людмила Василівна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x