Центральна частина парку у Ватутіному освітлена

Центральна частина парку у Ватутіному освітлена

У вечірній час приємно пройтись вулицями міста, які освітлені, але донедавна залишалось питання відновлення освітлення в міському парку відпочинку, в якому через падіння дерев вздовж центральної алеї була нанесена значна шкода лінії електропостачання, а на зрізку дерев довгий час було накладено вето. Тричі відновлялася електромережа, світильники та лампи. Але при останньому падінні від потужного удару повиривало ізолятори, повністю були знищені дроти, побилися світильники, зігнулися опори. Про це «Нова Доба» дізналася у Ватутінській міській раді.

З метою приведення у відповідність до нормативів та стандартів електромереж міського парку та центральної алеї необхідно було провести роботи по ліквідації потенційної загрози повітряним електромережам та життю людей, приведення металевих опор, які зазнали руйнування та пошкоджень внаслідок людського та природного впливу до нормативу, влаштування нової повітряної електромережі для освітлення центральної алеї, влаштування нових світильників для покращення умов відпочинку мешканцям міста.
Працівниками Ватутінського виробничого управління житлово-комунального господарства за останній час виконано роботи по підвішуванню нового ізольованого кабелю з центральної площі по міський Палац культури та центральній алеї парку до водосховища-422м, роботи по влаштувало світильників з їх підключенням: «паркових» в кількості 18 штук, на центральному вході в парк 2 штук світильників «кобра» та на площі 2 світильники «ДНАТ 250».
На сьогодні проводиться ремонт та заміна викрадених брусків на лавах центральної алеї та планується їх фарбування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x