Черкаська прокуратура з’ясовує, хто винен у загибелі риби в Леськах

Черкаська прокуратура з’ясовує, хто винен у загибелі риби в Леськах

Прокуратурою Черкаської області вивчено обставини настання масової загибелі наприкінці серпня цього року риби в акваторії Кременчуцького водосховища річки Дніпро, у підводному каналі до насосної станції в селі Леськи Черкаського району. Про це «Новій Добі» повідомили в прокуратурі Черкаської області.

За фактом неналежного виконання службових обов’язків службовими особами Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Черкаській області (Черкасирибоохорона) та інших місцевих органів виконавчої влади, що здійснюють державне управління в галузі використання і охорони вод та відтворення водних ресурсів, що призвело до зміни природних властивостей водойми і масової загибелі риби в кількості більше 290 тисяч екземплярів, чим рибному господарству України завдано збитки в розмірі понад 50 млн. грн., прокуратурою області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Досудове розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) КК України здійснює слідчий відділ прокуратури області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x