Злочинець з Чорнобаївщини обікрав крамницю

Злочинець з Чорнобаївщини обікрав крамницю

В одному із сіл Чорнобаївського району молодик обікрав крамницю. Сума збитків становить близько 1300 гривень. Протягом доби крадія затримано, він дає покази. Про це \”Нова Доба\” дізналася в прес-службі обласної міліції.

Із повідомленням про крадіжку до Чорнобаївського районного відділу міліції звернувся 37-річний житель одного із сіл району. Він розповів міліціонерам, що з його магазину викрадено товар на суму понад 1300 гривень.
Під час огляду місця події експерти вилучили відбиток долоні ймовірного крадія. В свою чергу, дільничні, при проведенні подворового обходу, в одному із покинутих будинків знайшли сплячого молодого чоловіка, який був в стані алкогольного сп’яніння. Біля нього лежала частина продуктів з крамниці, яку обікрали. Ним виявився 22-річний житель сусідньої області, що віднедавна мешкає в селі. Чоловіка запросили до райвідділу міліції для дачі показів. Він зізнався у скоєному.

За даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x