Жителька Золотоноші украла з двору акумулятор

Жителька Золотоноші украла з двору акумулятор

У пошуках коштів, жінка вкрала акумулятор. Правоохоронці знайшли зловмисницю неподалік місця крадіжки. Речові докази вилучено. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського міського відділу міліції звернулась 32-річна жителька міста та повідомила про крадіжку акумулятора. Як розповіла заявниця, донька потерпілої бачила невідому жінку, яка виносила з двору акумулятор. Сума збитків складає близько 800 гривень.

Працівники міліції, отримавши опис зловмисниці, побачили її неподалік двору потерпілої. Нею виявилась 43-річна місцева жителька. Її запросили до міськвідділу міліції для дачі показів. Розмовляючи зі слідчим, вона зізналась у вчиненому. Розповіла, що не працює, потрібні були кошти і тому зважилася на крадіжку. Упевнившись, що в дворі нікого не має, знайшла річ, яку можна було б продати. Акумулятор був важким, тому викрадене жінка заховала в кущах біля будинку потерпілих.

За даним фактом слідчим відділенням Золотоніським міським відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x