У Черкасах чоловік украв шоколаду на 670 гривень

У Черкасах чоловік украв шоколаду на 670 гривень

Чоловік викрав з крамниці шоколад на суму понад 600 гривень. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До Придніпровського районного відділу міліції звернулась продавчиня одного з місцевих магазинів та повідомила, що при проведенні обліку товарів вона виявила недостачу солодощів на суму близько 670 гривень.

Правоохоронці, що прибули за викликом, переглядаючи відео з камер відеоспостережень побачили чоловіка, який кладе у кишені шоколад, а потім прямує до виходу, не розрахувавшись за нього. Підозрюваного затримали, коли він знову навідався до крамниці. Ним виявився 46-річний черкащанин.

Слідчим відділенням Придніпровського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x