На Драбівщині спіймали крадія гусей

На Драбівщині спіймали крадія гусей

Раніше судимий чоловік вкрав у своє односельчанки гусей. Сума збитків, складає близько 300 гривень. Зловмисника затримано, він дає покази. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Драбівського районного відділу міліції зателефонувала 39-річна жителька одного із сіл району та повідомила, що в її дворі знаходиться невідомий, який краде з загороди гусей. Правоохоронці, що виїхали на виклик, неподалік місця події побачили чоловіка, який йшов на зустріч та тримав в руках двох гусей. На запитання міліціонерів, звідки у нього живність, чоловік не зміг відповісти і зізнався у скоєнні крадіжки. Зловмисника затримано, він дає покази.

За даним фактом слідчим відділом Драбівського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або громадських робот на строк від вісімдесяти до двохсот годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x