Житель Золотоніщини украв міді на 6 тисяч гривень

Житель Золотоніщини украв міді на 6 тисяч гривень

Зловмисник викрав мідні пластини з ангарного приміщення приватного підприємства. Особу крадія встановлено, він дає покази. Сума завданих збитків становить близько 6 000 гривень. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського міського відділу міліції зателефонував охоронець одного з приватних підприємств району та повідомив, що невідома особа викрала мідні пластини, загальною вагою близько 80 кілограмів з дизельних генераторів. Правоохоронці оглянули місце події, експерти в свою чергу вилучили сліди, які зловмисник залишив на місці вчинення кримінального правопорушення. В ході досудового розслідування під час перевірки вилучених з місця пригоди слідів правоохоронці встановили особу крадія, ним виявися 26-річний житель одного із сіл району. Підозрюваного знайшли за місцем проживання та запросили до райвідділу.

Зловмисник розповів слідчим, що крадіжку спланував заздалегідь. Вночі проник до ангарного приміщення та з дизельних генераторів викрав мідні пластини, після чого здав їх на металобрухт.

Слідчим відділенням Золотоніського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x