На Корсунщині молодик украв 300 метрів кабелю

На Корсунщині молодик украв 300 метрів кабелю

На Корсунщині чоловік викрав близько 300 метрів телефонного та інтернет-кабелю на загальну суму близько 2000 гривень. За вчинене зловмисникові загрожує до п’яти років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС в Черкаській області.

До Корсунь-Шевченківського районного відділу міліції звернулося керівництво одного із місцевих товариств з інформацією про крадіжку. Протягом кількох днів до них надходили скарги від користувачів Інтернету й телефонного зв’язку. Працівники товариства, перевіривши лінію комунікацій, виявили відсутність кабелю загальною довжиною понад 300 метрів. Своїми діями злодії не тільки завдали провайдерам збитків на суму 2000 гривень, а й створили незручності користувачам.

Правоохоронці взялись за відпрацювання даної інформації. Під час спілкування із можливими свідками, працівники міліції дізналися, що люди бачили чоловіка, який ніс в руках кабель за описом схожий на крадений. Підозрюваним виявився 31-річний раніше судимий місцевий житель. Міліціонери знайшли останнього за місцем його проживання. Молодий чоловік зізнався у вчиненому і розповів, що таким чином вирішив заробити собі на випивку та продукти харчування.

Кабель зривав руками на декількох вулицях міста Корсунь-Шевченківський, потім обпалив його й здав у місцевий пункт прийому металобрухту.
За даним фактом Косунь-Шевченківським районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п\’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x