На Драбівщині Ленінське хочуть перейменувати в Богданівну, а Радгоспне – в Квітневе

На Драбівщині Ленінське хочуть перейменувати в Богданівну, а Радгоспне – в Квітневе

20 серпня 2015 року під головуванням Володимира Дзеги проведено перше засідання 51-ої позачергової сесії Драбівської районної ради.

Перед початком розгляду питань порядку денного присутні вшанували хвилиною мовчання пам\’ять депутата районної ради VI скликання Олександра Івановича Лютого, який помер напередодні. Потім була надана відповідь на звернення депутата районної ради Світлани Бойко щодо функціонування Шрамківського терапевтично-педіатричного відділення Драбівської центральної районної лікарні. Про це «Нова Доба» дізналася в обласній раді.

Під час пленарного засідання народні обранці внесли зміни до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2015 рік». Інформуючи учасників сесії, начальник фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Близнюк відзначила, що зміни викликані зверненнями головних розпорядників коштів районного бюджету на збільшення видатків на фінансування додаткової потреби в коштах, яка виникла в ході виконанні кошторисів на 2015 рік, збільшенням видатків за рахунок субвенцій та розподілом вільного залишку бюджетних коштів.

У ході подальшої роботи було обговорено також питання перейменування села Ленінське та селища Радгоспне Драбівського району. Взявши до уваги рішення сесії Ленінської сільської ради, депутати вирішили просити Черкаську обласну раду клопотати перед Верховною Радою України про перейменування села Ленінське в село Богданівка, селища Радгоспне в селище Квітневе, а Ленінську сільську раду в Богданівську сільську раду Драбівського району.

Два питання порядку денного, що стосуються управління майном районної комунальної власності, викликали жваву дискусію та не знайшли одностайної підтримки народних обранців. Мова йшла про повернення з оперативного управління відділу освіти райдержадміністрації адміністративної будівлі та передачі її в оперативне управління Золотонісько-Драбівського об’єднаного міського військового комісаріату. Депутати прийняли рішення додатково вивчити та продовжити розгляд зазначених питань після оголошеної головою районної ради перерви у роботі сесії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x