Сміляни відправили в АТО КамАЗа «Наташу»

Сміляни відправили в АТО КамАЗа «Наташу»

Вантажівку, яку підготували для роботи в АТО, назвали іменем місцевої волонтерки Наталії Шпіцер. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Сміла сьогодні».

Наталія народилась у селі Ротмістрівка Смілянського району. Закінчила Київський університет ім.Драгоманова. Має велику родину, але ризикуючи життям, здійснювала кілька разів волонтерські поїздки до зони АТО.

«Цього разу, – розповідає Наталія Володимирівна, – я їду в одну з частин не як волонтер, а як психолог. Перед цим підписала відповідний контракт. Виряджають мене рідні та близькі люди, у тому числі – мій наречений Сергій. Не рідко журналісти запитують мене, чи не страшно бути на передовій справжньої війни. Відповідаю: «Боронити рідну землю від будь – яких посягань це – святий обов’язок не тільки чоловіків, але й жінок. Мені ж випала неабияка честь саме на Спаса відправитись на Луганщину».

Настоятель храму Різдва Святого Іоана Хрестителя УАПЦ протоієрей Михайло Шевчук освячив КамАЗ і усіх присутніх на площі, побажавши від’їжджаючим швидкого повернення. Михайло Михайлович пригостив присутніх освяченими яблуками, які також передав на передову.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x