Христинівським дітям-сиротам вручили шкільну форму й канцелярське приладдя

Христинівським дітям-сиротам вручили шкільну форму й канцелярське приладдя

19 серпня в малому залі Будинку Рад відбулося вручення подарунків – шкільної форми та наборів канцелярського приладдя, дітям сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування, які йдуть до 1-го класу.
На за заході були присутні голова райдержадміністрації Олександр Ковбасюк, голова Христинівського Товариства Червоного Хреста Ніна Скалій, директор Христинівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Маріщак, завідувач сектору з питань опіки піклування та усиновлення дітей служби у справах дітей Христинівської райдержадміністрації Наталія Підліснюк. Про це «Нова Доба» дізналася в Христинівській РДА.

Олександр Ковбасюк вручаючи подарунки, особисто поспілкувався з кожною дитиною, побажав майбутнім першокласникам добре навчатися, підкорювати нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів.

На завершення заходу голова райдержадміністрації Олександр Ковбасюк поспілкувався з опікунами, поцікавився проблемами сімей, соціально-побутовими умовами проживання та тим як вони разом проводять дозвілля, подякував опікунам за високий моральний та відповідальний вчинок, яким вони дали ще одну можливість дітям виховуватися в сім’ї, що наповнена любов’ю та турботою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x