На Звенигородщині чоловік обікрав машину сусіда

На Звенигородщині чоловік обікрав машину сусіда

На Звенигородщині чоловік обікрав свого сусіда, поки того не було вдома. Правоохоронці за лічені години встановили особу крадія. За вчинене зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до шести років. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До Звенигородського районного відділу міліції звернувся 28-річний житель одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Чоловік розповів, що з його автомобілів невідомі викрали три акумуляторні батареї, а також гідрозахват, чим завдали збитків на суму близько 12 000 гривень.

На місце події прибула слідчо-оперативна група райвідділу. Оглянувши територію подвір’я, де знаходилися вантажівки, експерти-криміналісти вилучили сліди мастила від гідрозахвату, що вели до сусіднього двору. 53-річний сусід потерпілого, зрозумівши, що його викрито розповів, що знав про відсутність господарів вдома, тому вночі проник на подвір’я потерпілого та здійснив крадіжку. Крадене відразу відвіз в райцентр та продав.

За даним фактом Звенигородським районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x