На Звенигородщині дівчину обікрав її співмешканець

На Звенигородщині дівчину обікрав її співмешканець

У Звенигородському районі співмешканець обікрав свою дівчину. З її домоволодіння він викрав фотоапарат. Чоловіка затримано, він дає покази. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до чергової частини Звенигородського райвідділу міліції звернулась 23-річна жителька міста Ватутіно. Дівчина розповіла, що у неї викрали фотоапарат.

Оперативні працівники опитали місцевих жителів та перевірили ломбарди. В одному із них вони дізнались, що нещодавно приходив чоловік та збув схожу за описом викрадену техніку. Проведеними заходами було встановлено, що до крадіжки причетний 41-річний співмешканець потерпілої. Чоловіка затримали та доставили до райвідділу для з’ясування всіх обставин.

В міліції, чоловік розповів, що скористався моментом, поки його дівчини не було вдома, викрав фотоапарат та збув у найближчому ломбарді.
На даний час слідчим відділенням Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x