Житель Драбівщини украв із кафе грати

Житель Драбівщини украв із кафе грати

На Драбівщині серед білого дня з приміщення непрацюючого розважального закладу зловмисник викрав металеві грати. Крадія затримано, слідчі його дії кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

Із повідомленням про крадіжку металевих грат до чергової частини Драбівського районного відділу міліції звернулась 62-річна власниця розважального закладу одного із селищ району. За викликом виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, яка оглянула місце події та вилучила речові докази. Опитуючи можливих свідків, міліціонери дізналися про чоловіка, який серед білого дня повантажили грати на велосипед і віз в невідомому напрямку. За описом було встановлено підозрювану особу. Ним виявився 41-річний місцевий житель.

Чоловіка запросили до райвідділу міліції для дачі показів. Розуміючи, що його викрито, чоловік зізнався, що шукаючи кошти на оковиту, обікрав кафе. Цеглиною розбив вікно, зняв грати і погрузив на велосипед. Вкрадене сховав у безлюдному місці неподалік місця крадіжки, щоб потім здати їх на металобрухт.

Речові докази вилучено. За даним фактом слідчим відділенням Драбівського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x