Увійшовши в довіру до літньої сусідки, уманчанин крав з її картки гроші

Увійшовши в довіру до літньої сусідки, уманчанин  крав з її картки гроші

Протягом трьох місяців молодий чоловік завойовував довіру сусідки, а потім потайки скористався її банківською карткою. Виявивши, що з її рахунку зникають кошти, жінка звернулася доправоохоронців. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі міліції.

Згодом з’ясувалося, 30 -річний житель Умані познайомився з 50-річною жінкою, яка проживає з ним в одному дворі. Вони часто спілкувалися. Жінка повірила в щирість юнаки і дозволяла приходити до неї в гості і користуватися її мобільним телефоном. Чоловік виявився винахідливим і потай дізнався пін- код банківської картки жінки , ніж незабаром і скористався. Сусідка не могла зрозуміти , куди зникають кошти з її рахунку і звернулася в міліцію. Вона навіть не могла уявити, що кошти знімає її знайомий.

Чоловік раніше судимий , він ніде не працював і таким чином вирішив поправити своє матеріальне становище. При проведенні перевірки працівники міліції виявили факти, що підтверджують його причетність до крадіжки грошей з банківської картки.

За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ознаками ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років , або позбавленням волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x