Працівниця корсунського підприємства спіймала крадія на гарячому

Працівниця корсунського підприємства спіймала крадія на гарячому

Зловмисник намагався викрасти зі складського приміщення електродвигун та електродріт. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції звернулася адміністрація однієї із місцевих баз відпочинку. З їхнього складського приміщення невідомий чоловік намагався викрасти електродвигун та електродріт. Однак вчинити крадіжку йому завадила працівниця бази відпочинку. Жінка почула гуркіт в одному із складських приміщень. Зайшовши туди, вона побачила невідому особу з мішком у руках. Злякавшись, непроханий гість почав тікати і дорогою викинув награбоване.

В розмові з правоохоронцями жінка описала машину, на якій втік зловмисник. Встановивши власника автівки, працівники міліції дізналися особу крадія. Ним виявився 26-річний раніше судимий житель одного із сіл району. Чоловіка застали за місцем проживання, він зізнався у вчиненому та розповів, що на крадіжку пішов через брак коштів.

За фактом крадіжки Корсунь-Шевченківським райвідділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x