У Шполянському районі на фермі спіймали злодія

У Шполянському районі на фермі спіймали злодія

В одному із сіл Шполянського району чоловік повадився красти з місцевої ферми. Його затримано під час чергової крадіжки, він дає покази. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До дільничного інспектора міліції звернувся охоронник одного із недіючих приватних підприємств Шполянського району та повідомив, що в нічний час з ферми зникають металеві предмети.

Щоб розшукати крадія, правоохоронець влаштував засідку. Зловмисник не змусив себе довго чекати. Приблизно опівночі на території ферми з’явився невідомий чоловік, який виніс із приміщення металеві речі. Зловмисника затримали на місці крадіжки. Ним виявився 28-річний житель одного із сіл Шполянського району. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, яка доставила його до райвідділу міліції для дачі показів. Слідчому він пояснив, що не працює, і не має коштів на прожиття, тому заробляв їх крадіжками. Викрадене планував здати на брухт.

За даним фактом Шполянським районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 15 (Замах на злочин) та частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x