В Умані правоохоронці «по гарячих слідах» викрили кишенькового злодія

В Умані правоохоронці «по гарячих слідах» викрили кишенькового злодія

Житель міста Умані в пошуках коштів після новорічної ночі вирішив «підзаробити» в громадському транспорті. Чоловік вправно витягнув мобільний телефон в дівчини, втрату якого вона помітила лише коли вийшла з маршрутки. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі міліції.

До Уманського міського відділу міліції звернулась 25-річня дівчина із заявою про зникнення мобільного телефону. Вона розповіла, що користувалась мобільним телефоном коли заходила в маршрутку і положила його в сумочку. Коли вийшла на зупинці і хотіла зателефонувати виявила,що телефон зник.

Працівники міліції встановили, що до кримінального правопорушення може бути причетний 20-річний раніше судимий уманчанин. Юнак намагався продати мобільний телефон по дешевій ціні, але не встиг. Працівники міліції вилучили вкрадений мобільний телефон, який невдовзі буде повернено власниці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу або виправними роботами на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x