Футбольний чемпіонат Черкас: «Мошни» – «Шелтон» – 6:2

Футбольний чемпіонат Черкас: «Мошни» – «Шелтон» – 6:2

У завершальному матчі 11-го туру чемпіонату міста з футболу «Мошни» обійшли «Шелтон». Про це «Нова Доба» з сайту «Черкаський спорт».

«Мошни» – «Шелтон» – 6:2
Голи: Чепчур (21), Мачульський (29), Хрипченко (39, 84), Божко (71), Дробот (72) – Гацанюк (60), Петриченко (65)

Попри розгромний фінальний рахунок, до 71-ї хвилини глядачі ще мали надію побачити камбек, який за ігровим сценарієм був уже зовсім поруч, якби не переломний гол Божка.

«Шелтон» вийшов на поле з деякими кадровими змінами. По-перше, у воротах замість травмованого Гармаша вийшов його дублер, а по-друге, вперше у стартовому складі «жовтих» на полі з’явився Максим Нікішов, більше відомий за прізвиськом «Лисий джокер».

Почали команди з обміну хорошими нагодами у виконанні Хрипченка та Нікішова. Одразу після цього стався неприємний для обох команд епізод: Харченко Євген завдав удар ногою центральному захиснику суперника. Другий агресивно відреагував, тож обидва футболісти отримали жовті картки.

А вже на 21-й хвилині перший гол забив Чепчур, скориставшись відскоком після прострілу Мачульського – 1:0. Через вісім хвилин Чепчур передав м’яч у центр штрафного майданчика на того ж Мачульського, якому допоміг голкіпер, пустивши «мишу» – 2:0. Згодом команда забила ще один гол: Хрипченко подав з лівого флангу за комір розгубленому воротарю, тим самим збільшив рахунок – 3:0.

На 60-й хвилині Гацанюк, скориставшись помилкою Бобінського, розстріляв Раковського – 3:1, а за п’ять хвилин ще більше скоротив відставання Петриченко: гравець залишився сам у карному майданчику і теж не залишив шансів Віктору – 3:2.

Вадим Божко на 71-й хвилині надломив усі сподівання Вована і його команди – 4:2. А далі продовжив лідер «Мошен» – Хрипченко Андрій. Через лічені секудни після голу Божка він створив гол Дроботу – 5:2, а під завісу протистояння оформив дубль – 6:2.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x