У Черкаському районі злодій працював на два села

У Черкаському районі злодій працював на два села

Працівники міліції затримали 30-річного жителя одного із сіл Черкаського району, який причетний до серії крадіжок з будинків. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До працівників міліції Черкаського районного відділу міліції почали звертатися жителі двох сіл району з повідомленнями про крадіжки. У період, коли господарі були відсутні, зловмисник викрадав з їхніх домоволодінь речі домашнього вжитку.

У всіх випадках виїжджала слідчо-оперативна група райвідділу. Були опитані потерпілі та оглянуті місця події. Правоохоронці з’ясували, що певний чоловік по дешевій ціні продає товари без документів. Ним виявився раніше судимий 30-річний житель одного із сіл Черкаського району. Оперативники відвідали його за місцем проживання. У помешканні побачили частину викрадених речей.

В розмові зі слідчим затриманий зізнався, що протягом 5-ти місяців вчинив 9 крадіжок. Крадене ховав в батьківській хаті в сусідньому селі. Залізні речі здавав на металобрухт у Черкасах. Побутовою технікою користувався, непотрібні йому речі продавав задешево перехожим. Виручені кошти витрачав на власнийрозсуд.

За даним фактом слідчим відділенням Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x