На Звенигородщині затримали крадія домашньої птиці

На Звенигородщині затримали крадія домашньої птиці

Із подвір’я односельчанки чоловік викрав домашню птицю. Правоохоронці протягом години встановили та затримали підозрюваного. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до міліції звернулась 56-річна жителька одного із сіл Звенигородського району. Жінка розповіла, що повернувшись зранку додому, виявила відсутність домашньої живності.

Дільничні інспектори міліції провели подворовий обхід та опитали сільських мешканців. Від них правоохоронці дізналися, що в день крадіжки односельчанин пропонував купити у нього домашню птицю. Ним виявився раніше судимий 50-річний чоловік, якого правоохоронці знайшли на території сусіднього села.

Слідчому підозрюваний пояснив, що інколи підробляв у потерпілої, тож знав де що знаходиться. Вибрав вдалий момент, коли господарів не було вдома, зайшов на подвір’я та викрав домашню живність, яку продав у селі, а гроші витратив на власні потреби.

На даний час слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x