До Збройних сил провели драбівських призовників

До Збройних сил провели драбівських призовників

23 жовтня 2015 року в читальному залі Драбівської районної бібліотеки відбулися урочисті проводи призовників до лав Збройних сил України. Про це «Нова Доба» дізналася в Драбівській районній раді.

Юнаків вітали представники районної влади, районного військового комісаріату, а також рідні та близькі. Цього року на службу до лав Збройних сил України з району буде відправлено 15 чоловік. Призовники служитимуть у різних військах.

Заступник голови райради Тетяна Богославець та перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Лобода у своїх виступах зазначили, що служба у Збройних Силах нашої держави є відповідальною і почесною місією, що перед хлопцями нелегке випробування, але саме армія допоможе їм зміцнити свій дух і тіло. А ще побажали, щоб той час, який хлопці там проведуть, не пройшов для них марно, щоб вони збагатились новими знаннями і обов’язково новими друзями. Зі словами Божого благословення до присутніх звернувся благочинний Драбівського району, протоієрей Дмитро Івануса. На завершення він вручив призовникам обереги.

До всіх побажань, які в цей урочистий день надійшли на адресу призовників, приєдналися учасники художньої самодіяльності районного Центру культури та дозвілля і районного Будинку дитячої творчості, які подарували присутнім чудові пісні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x