На Черкащині підбили підсумки роботи пенітенціарної служби

На Черкащині підбили підсумки роботи пенітенціарної служби

20 жовтня відбулось розширене засідання колегії управління ДПтС України в Черкаській області під головуванням начальника управління Анатолія Грищенка. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДПтС в Черкаській області.

У колегії взяли участь прокурор відділу прокуратури Черкаської області Іван Опара, заступник директора Департаменту соціального захисту населення Черкаської обласної державної адміністрації Олег Шимчук, секретар спостережної комісії Черкаської ОДА Людмила Волинець, керівний та начальницький склад апарату управління і установ області.

Відповідно до порядку денного із доповідями виступили перший заступник та заступники начальника управління. Колегією були підбиті підсумки оперативно-службової, фінансової та виробничо-господарської діяльності кримінально-виконавчої служби Черкаської області за 9 місяців 2015 року та обговорені заходи щодо її покращення.

Після доповідей керівництва управління слово було надане начальникам виправних установ та слідчого ізолятора області, їх заступникам, котрі повідомили про стан справ відповідно до питань, що розглядаються, в підпорядкованих їм установах.

За підсумками обговорення, колегією вирішено визнати роботу органів і установ управління Державної пенітенціарної служби України у Черкаській області у звітному періоді такою, що, в цілому, відповідає вимогам кримінально-виконавчого законодавства. Результатом обговорення стало прийняття ряду рішень стосовно забезпечення виконання запланованих заходів, а також щодо підготовки установ до роботи у осінньо-зимовий період 2015-2016 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x