Черкаські спортсмени здобули нагороди чемпіонату з веслування на байдарках і каное

Черкаські спортсмени здобули нагороди чемпіонату з веслування на байдарках і каное

14-16 серпня 2015 року в м. Умань відбувся відкритий чемпіонат ЦР ФСТ «Україна» з веслування на байдарках і каное, присвячений пам’яті Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Ігоря Донцова.
Виборювали звання чемпіонів товариства «Україна» веслувальники з семи міст – Кіровограду, Черкас, Умані, Гайворону, Тернополя, Добротвора та Дніпропетровська. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту ЧОДА.

Черкащанин Пляшечко Микола посів І місце, уманчанин Гарань Олександр посів ІІ місце та Калініченко Анатолій посів ІІІ місце в байдарці-одиночці на дистанції К-1 200 м.
Серед юніорів в байдарці-одиночці на дистанції К-1 200 м перемогу здобув уманчанин Жовтюк Богдан.
Уманчани Будков Олександр та Біленький Михайло посіли відповідно І та ІІ місце, черкащанин Махінько Назар посів ІІІ місце в байдарці-одиночці на дистанції С-1 200 м.
Серед чоловіків у байдарці-двійці на дистанції С-2 200 м призові місця посіли спортсмени Черкаської області. Перемогу здобули уманчани Будков Олександр та Гуляйко Сергій, «срібло» завоювали черкащани Коваленко Андрій та Сікало Владислав, «бронзу» – черкащани Махінько Назар та Бутенко Андрій.

На дистанції К-2 200 м серед чоловіків в байдарці-двійці «золото» вибороли черкаські спортсмени Нагуляк Сергій та Пляшечко Микола, «срібло» завоювали уманьські спортсмени Гарань Олександр та Лозінський Євген, «бронза» у львівських спортсменів.
На дистанції К-1 500 м серед чоловіків в байдарці-одиночці призові місця вибороли спортсмени Черкаської області: «золото» в черкащанина Пляшечка Миколи, «срібло» дісталось також черкащанину Калініченку Анатолію та «бронза» в уманчанина Гараня Олександра.
На дистанції С-1 500 м в байдарці-одиночці серед чоловіків здобув перемогу уманчанин Гуляйко Сергій, «срібло» в Сарабуна Павла з Тернополя, а «бронза» в уманчанина Будкова Олександра.

Серед жінок на дистанції К-1 200 м перемогу здобула уманчанка Мельник Наталія, випередивши спортсменку з Дніпропетровська. На дистанції С-1 500 м «золото» виборола» уманчанка Максименко Анна, «срібло» в черкащанки Сотнікової Анастасії, «бронза» – за черкащанкою Малачевською Крістіною.
Серед юніорів на дистанції К-2 500 м в байдарці-двійці І місце вибороли Жовтюк Богдан та Мегесь Владислав з Умані, ІІ місце в Фриюка Ярослава з Умані та Рябова Валерія з Гайворона. Серед чоловіків на цій же дистанції «золото» здобули Пляшечко Микола та Гарасименко Костянтин.

На дистанції К-1 1000 м серед чоловіків в байдарці-одиночці І місце посів Калініченко Анатолій з Черкас, ІІ місце – в Гараня Олександра з Умані, ІІІ місце – в Солдака Андрія з Добротвора.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x