Чергова зустріч ветеранів праці в Чорнобаї

Чергова зустріч ветеранів праці в Чорнобаї

У районі продовжуються заходи, присвячені Дню людей похилого віку. В більшості сіл проведено засідання ветеранських клубів із вшануванням пенсіонерів. У Чорнобаї, за ініціативи районної ради ветеранів, відбулася зустріч людей, які багато років віддано працювали на благо громади, а нині перебувають на заслуженому відпочинку.

Як розповідає голова районної ветеранської організації Раїса Омелечко, подібні зустрічі потрібно проводити не лише в час відзначення подібної дати.
– Ветерани праці – це та категорія людей, яка потребує постійної опіки та можливості поспілкуватися, – говорить Раїса Борисівна. – І щороку ми проводимо ряд акцій, спрямованих на залучення пенсіонерів до громадського життя району.

Так, нещодавно в селищі відбулася чергова зустріч, на якій прозвучало багато добрих слів в адресу людей праці від Раїси Омелечко та місцевої поетеси Антоніни Перехрест, яка порадувала присутніх власною поезією. Щирі слова подяки отримали ветерани сільськогосподарських підприємств Олександра Цегельник, Домінікія Гуц, Марія Дерев’янко, Валентина Груша; ветерани фінансового управління Марія Безпалько, Лідія Герасьова, колишня соцпрацівниця Катерина Гриценко та інші.

Були і сльози, і усмішки, і вдячність, що їх згадали, що не забувають. Ветерани поспілкувалися на різні теми.
– Нам потрібен лише мир в державі, злагода і спілкування, якого з виходом на пенсію так бракує, – підсумували ветерани.

Інна ЧМИХАЛО

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x