На Смілянщині молодик обкрадав свого 80-літнього діда

На Смілянщині молодик обкрадав свого 80-літнього діда

На Смілянщині молодик неодноразово обкрадав свого діда. Крадене продавав, а виручені кошти витрачав на розваги. За вчинене зловмисник може опинитися за гратами. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До Смілянського міського відділу з повідомленням про крадіжку звернувся 80-річний пенсіонер. Чоловік розповів, що невідомий викрав з його домоволодіння водяний насос, оприскувач та металеву драбину.

На місце події була направлена слідчо-оперативна група міського відділу міліції. Правоохоронці опитали можливих свідків події. В ході проведення оперативно-розшукових заходів міліціонери встановили особу крадія. Ним виявився 22-річний онук потерпілого. Молодика знайшли за місцем його проживання.

Як виявилося, зловмисник неодноразово обкрадав свого діда. Правоохоронцям пояснив, що викрадені речі продав, а виручені кошти витратив на розваги та випивку.

За даним фактом Смілянським міським відділом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x