Прокуратура розслідує факти порушень на виборах у Корсунь-Шевченківському

Прокуратура розслідує факти порушень на виборах у Корсунь-Шевченківському

Прокуратурою Корсунь-Шевченківського району здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, внесеному 25.10.2015 року слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського РВ УМВС України в Черкаській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за фактом фальсифікації виборчих документів. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Установлено, що 25 жовтня поточного року о 20 годині 40 хвилин до чергової частини Корсунь-Шевченківського РВ УМВС України в Черкаській області надійшло повідомлення від депутата Корсунь-Шевченківської міської ради про те, що громадянин С. на одній з виборчих дільниць в м. Корсунь-Шевченківський виявив бланки протоколів про підрахунок голосів виборців, які підписані окремими членами дільничної виборчої комісії близько 19 години 30 хвилин, тобто до фактичного закінчення часу голосування виборців.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 158 (надання неправдивих відомостей до органу ведення Державного реєстру виборців або фальсифікація виборчих документів, документів референдуму, підсумків голосування або відомостей Державного реєстру виборців) Кримінального кодексу України, триває.

Наразі проводяться слідчі дії, спрямовані на повне, всебічне та об’єктивне дослідження всіх обставин кримінального правопорушення, хід розслідування кримінального провадження контролюється прокуратурою області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x