У Смілі затримали крадія ноутбука

У Смілі затримали крадія ноутбука

У Смілі чоловік обікрав магазин, завдавши власнику збитків майже на 3000 гривень. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до шести років. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До Смілянського міського відділу міліції звернувся власник магазину з повідомленням про крадіжку. 35-річний потерпілий розповів, що вночі невідомий зламав вхідні двері магазину та викрав ноутбук. Сума збитків становить близько 3000 гривень.

В ході оперативно-розшукових заходів міліціонери встановили особу крадія. Ним виявився 34-річний місцевий житель. Міліціонери завітали за місцем проживання підозрюваного. Чоловік надав дозвіл на огляд свого будинку, під час якого правоохоронці виявили викрадену техніку. В розмові зі слідчим чоловік розповів, що напередодні заходив до магазину й помітив там ноутбук. Вночі повернувся, проник в середину та викрав прилад, який вирішив не продавати, а залишити собі для користування.

За даним фактом Смілянським міським відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x