Уманчанин пограбував будинок, залізши через вікно

Уманчанин пограбував будинок, залізши через вікно

Раніше судимий чоловік обікрав будинок уманчанки, викравши кошти та золоті прикраси. Сума збитків встановлюється. Зловмисника затримано, він дає покази. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До Уманського міського відділу міліції звернулась 39-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку. Потерпіла розповіла правоохоронцям, що вдень її не було вдома, повернувшись увечері, побачила, що одне із вікон в будинку відчинене, а з серванту зникли кошти в сумі 1100 гривень, золотий ланцюжок з кулончиком.

Правоохоронці, що прибули за викликом, оглянули місце події. Експерти вилучили сліди, які зловмисник залишив на місці крадіжки. Під час перевірки слідів з місця пригоди міліціонери встановили особу крадія, ним виявився раніше судимий 37-річний уманчанин.

Підозрюваного знайшли за місцем проживання та запросили до міськвідділу міліції для дачі показів. В розмові з правоохоронцями він розповів, що того дня був у стані алкогольного сп’яніння і, проходячи повз будинок потерпілої, побачив, що там нікого немає. Проник на територію, віджав одне з вікон та заліз у середину. Із серванта вкрав золоті прикраси і кошти. Золото здав до ломбарду. Викрадені та виручені кошти витратив на власні потреби.

За даним фактом слідчим відділом Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x