У Черкаському районі жителям виплатили понад 300 млн грн пенсій

У Черкаському районі жителям виплатили понад 300 млн грн пенсій

Грошові виплати отримали понад 24 тисячі пенсіонерів Черкаського району. За 9 місяців поточного року на виплату пенсій та грошової допомоги направлено 301,1 мільйон гривень. Відповідно до графіка фінансування своєчасно та в повному обсязі забезпечено виплату пенсій та грошової допомоги з урахуванням їх підвищень. Про це сьогодні у ході координаційної наради повідомила начальник Управління Пенсійного фонду України в Черкаському районі Валентина Велько. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській РДА.

– Забезпечено фінансування пенсій та грошової допомоги майже 24,2 тисячам пенсіонерів району. На перше жовтня до бюджету управління з усіх джерел фінансування надійшло 298,2 мільйони гривень, що порівняно із відповідним періодом минулого року більше на 13 мільйонів, – розповіла вона.

Планові показники з надходження коштів, які адмініструє управління, за січень-вересень виконано на 131%, або 500,7 тис грн понад план, та становлять 2114,1 тис грн. Надходження коштів до Державного бюджету за зборами на обов’язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій становили 137,4 тис грн, або 297,4 % до запланованого.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x