На Черкащині триває боротьба за «Кубок Австралії»

На Черкащині триває боротьба за «Кубок Австралії»

Другий ігровий день «КУБКУ АВСТРАЛІЇ» проходив на футбольному полі у с. Руська поляна. Першими на стадіон вийшли футболісти «Дніпро-80» та Маріупольського «Іллічівця». Про це «Нова Доба» з сайту «Черкаський спорт».

Вчора господарі здобули важку стартову перемогу з рахунком 4:3 і прагнули сьогодні продовжити свій успіх. З перших хвилин обидві команди розпочали активну боротьбу за м’яч і територію, демонструючи свою техніко-тактичну майстерність і бажання перемогти. Можна вважати, що гравці «Дніпро-80» були дещо активніші у нападі, але загалом відбувалась рівна гра із взаємними обмінами небезпечними діями. Але у кінці першого тайму, провал на лівому фланзі та ланцюг помилок у захисті призвів до пропущеного м’яча від Малєванова, що зменшило атакувальний порив «Дніпро-80» і знову вирівняло хід гри.

Другий тайм пройшов під знаком боротьби у центрі поля та рівної гри. Більшість ігрових епізодів проходило в центрі поля, де маріупольці трохи менше помилялись, більше вигравали одноборств та володіли м’ячем. Впродовж часу що залишався обидві команди мали потенційно небезпечні атаки, але лінія захисту і «Дніпро-80», і «Іллічівця» зуміла впоратись із ними.

На останніх хвилинах зустрічі «Дніпро-80» активізувався у бажанні зрівняти рахунок і нападник господарів турніру Цокало мав супершанс зрівняти рахунок, вийшовши сам на сам з воротарем суперників. Але не зумівши вдало розпорядитись м’ячем, свою нагоду втратив. 0:1 – перемогу святкує «Іллічівець».

У наступній грі зустрілись Дніпропетровський «УФК» та полтавська «Ворскла». Дніпропетровці вже зарекомендували себе як сильна команда. Але і «Ворскла» після вчорашньої поразки була налаштована лише на перемогу. Вже на початку зустрічі «УФК», провівши активний відрізок, подачі кутового зуміли відкрити рахунок зусиллями Черпакова. Полтавчани досить швидко оговтались від пропущеного м’яча і вирівняли гру. Більше того, «Ворскла» почала створювати все гостріші моменти, але у завершальній фазі хибила. Натомість «УФК» зумів провести швидку атаку і Черпаков відзначився вдруге у зустрічі.

Після перерви гра проходила за схожим сценарієм. «Ворсклі» не вистачало гравця, який міг би взяти гру на себе і впевнено пробити по воротах, а дніпропетровці обрали тактику контратак, що також дозволяло тримати у напрузі воротаря суперників. За 5 хвилин до кінця матчу одна з атак «Ворскли» правим флангом закінчились вдалим проходом Єрмака у штрафну і точним ударом. Але на більше часу таки не вистачило. 2:1 – друга перемога «УФК» в Кубку Австралії.
Третя гра Кубку Австралії між «Торпедо» Миколаїв і «Кремінем» Кременчук також видалась захопливою.

З початком зустрічі, поступово «Торпедо» почало створювати все більше гострих моментів біля воріт суперників, але забити миколаївцям не вдалось. Натомість одна з швидких атак «Креміня» закінчилась влучним ударом Галати.

Такий успіх просто окрилив «Кремінь», який не тільки не зупинився, а продовжував тиснути на ворота Миколаєва.

У другій половині зустрічі, після настанов тренера, футболісти «Торпедо» активізувалися, почали діяти більш винахідливо. Це принесло свій результат у середині другого тайму, коли Ступник вразив ворота суперника. Нічийний рахунок розпалив пристрасті на полі, гравці почали багато фолити та нервувати. «Торпедо» намагався розтягти гру на фланги, а «Кремінь» пробував налагодити комбінаційну гру. Вже у доданий арбітром час Максименко скористався помилкою в захисті «Кременя» і приніс перемогу своїй команді. «Торпедо» набирає максимум очок у двох зустрічах.

У завершальному матчі першого ігрового дня зустрічались Чернігівська «Юність» з Кіровоградською «Зіркою». Рівна гра на початку зустрічі поступово перетворилась на певну перевагу «Зірки». Кіровоградці були активні на всіх позиціях, діяли швидко і точно. А от футболісти «Юності» довго не могли віднайти свою гру і зачепитись за м’яч.

Поступово чернігівські футболісти налагодили взаємодію між лініями і почали гостро відповідати на атаки «Зірки». В одній з таких атак, Мурга після навісу відправив м’яч головою у сітку воріт «Зірки». Але майже одразу непорозуміння між захисником і воротарем «Юності» призвело до того, що Кузьменко зрівняв рахунок.

У другому таймі «Юність», яка вчора провела прекрасний поєдинок, демонструючи чудову гру в один доторк, було не впізнати. «Юність» масовано атакувала, але «Зірка» вміло стримувала цей порив, переводячи всю боротьбу подалі від своїх воріт. А у середині другого тайму Філіпов, після розіграшу комбінації, красивим ударом вивів «Зірку» вперед та, як виявилось, встановив остаточну крапку у зустрічі. 1:2 – перемога за Кіровоградом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x