Парадом вишиванок кам’янчани відзначили День Незалежності України

Парадом вишиванок кам’янчани відзначили День Незалежності України

23 серпня 2015 року о 9-00 на площі у центрі міста біля головного Прапора району зібралися учасники урочистої церемонії на честь свята – Дня Державного прапора України.
У заходах з цієї нагоди взяли участь голова районної державної адміністраці Сергій Сундуков, заступники голови районної державної адміністрації, голова районної ради Сергій Морозов, міський голова Володимир Тірон, працівники підприємств, установ, організацій району, громадськість міста.

– Сьогодні під благословенням Українського Прапора ми будуємо незалежну демократичну державу, досягаємо мистецьких і спортивних успіхів, творимо майбутнє. Нехай наш прапор завжди гордо майорить над Україною та буде надійним оберегом у всіх наших справах і помислах! Нехай мить, коли піднімається Державний Прапор і звучить Державний Гімн України, сповнює наші серця гордістю за рідну країну, додає сили й натхнення в її розбудові. Оберігаймо та шануймо наш Державний Прапор, виховуймо повагу до нього у дітей і онуків, бо він єднає та веде нас у майбутнє, – сказав у своїй промові очільник району.
Під звуки Державного Гімну керівники району підняли на вершину синьо – жовтий стяг. Окрасою заходу стала рота почесної варти, яка пройшла урочистою ходою та віддала честь одному з головних символів нашої країни – Державному Прапору України.

Парадом вишиванок кам’янчани відзначили День Незалежності України

24 серпня 2014 року кам’янчани відзначили 24-у річницю Дня Незалежності України.
Заходи розпочалися парадом вишиванок. Учасники дійства прийшли на свято у національному бранні і з синьо-жовтими прапорами в руках. Колона рухалася центром міста співаючи Гімн України та українські пісні. Після покладання квітів до пам’ятників Героям Небесної Сотні та Тарасу Шевченку заходи продовжились у парку імені Декабристів, де відбулася офіційна частина.
З вітальною промовою до усіх присутніх звернулися голова районної державної адміністрації Сергій Сундуков, голова районної ради Сергій Морозов та міський голова Володимир Тірон.

– Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу, – зазначив Сергій Олександрович та вручив відзнаки та подарунки кращим працівникам галузей району, ветеранам Великої Вітчизняної війни та учасникам АТО.
Урочистості супроводжувалися великою святковою концертною програмою за участю кращих творчих колективів району та козацькими розвагами, організаторами яких був сектор у справах сім’ї, молоді та спорту Кам’янської районної державної адміністрації.

Ірина СКОРИК

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x