Черкаську школу №13 активно ремонтують

Черкаську школу №13 активно ремонтують

У черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №13 активно проходять ремонтні роботи. Про це «Новій Добі» повідомили у Департаменті освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Триває капітальний ремонт санвузлів на суму 80 тисяч гривень, капітальний ремонт зовнішніх мереж освітлення на суму 116 тисяч гривень та заміна віконних блоків – 550 тисяч гривень. Всі ці кошти передбачені Програмою соціально-економічного розвитку міста Черкаси (ПСЕР).

Як розповів директор школи Валерій Володимирович Добровольський, який сам безпосередньо бере участь та контролює ремонт:
– Вікна вже завезли та встановлюємо, санвузли доводимо до ладу. Замінили каналізаційні труби, кахлі закуплені. Раніше на базі нашої школи був міжшкільний навчально-виробничий комбінат. Це окреме приміщення, яке ми зараз використовуємо для групи продовженого дня. Там класна кімната та спальня для дітей. Санвузол в цьому приміщенні теж ремонтуємо. Стосовно проведення ремонтних робіт, то хочу зауважити, що робітники виконують акуратно і навіть сміття відразу грузять у контейнери і вивозять. Так що у нас територія школи залишається чистою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x