Житель Канева накрав металу на 3 тис грн

Житель Канева накрав металу на 3 тис грн

Зловмисником виявився 34-річний мешканець Канева. Він дає покази. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Канівського відділення поліції звернулося керівництво товариства з обмеженої відповідальністю з повідомленням про крадіжку. Правоохоронці, що прибули за викликом, оглянули місце події і встановили, що зловмисник з території підприємства викрав металеві труби і паркан. Сума збитків, яку зловмисник наніс потерпілому, становить близько 3 тис. гривень. Опитуючи місцевих жителів, правоохоронці дізналися, що ввечері люди бачили невідомого чоловіка, який на автомобілі з причепом вивозив з території товариства металеві предмети, схожі на викрадені.

Проведеними заходами було встановлено марку і номер автомобіля. Після чого було встановлено і особу, яка здійснила крадіжку – 34-річний житель Канева. На його подвір’ї правоохоронці виявили викрадені речі. Свої дії чоловік пояснив тим, що будується і потрібні були металеві труби. Заздалегідь знав, де їх можна було викрасти. Труби з парканом спиляв різаком. Викрадене погрузив в причіп і повіз додому.

Речові докази вилучено. За даним фактом Канівським відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x