У Шполі за «круглим столом» обговорили профілактику правопорушень

У Шполі за «круглим столом» обговорили профілактику правопорушень

13 листопада 2015 року Шполянським районним відділом кримінально-виконавчої інспекції спільно з районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, сектором у справах сім’ї, молоді та спорту, службою у справах дітей райдержадміністрації проведено засідання «круглого столу» щодо стану роботи з питань профілактики правопорушень серед неповнолітніх та молоді, засуджених до покарань, непов’язаних з позбавленням волі. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДПтС в Черкаській області.

Основна мета заходу – налагодження ефективної взаємодії між всіма організаціями, причетними до роботи з дітьми та молоддю, які порушили закон, спільного розв’язання проблемних питань, які виникають у роботі з профілактики та попередження рецидивної злочинності серед дітей та молоді.

Учасники міжвідомчої наради підбили підсумки співпраці за десять місяців поточного року, визначили основні проблемні моменти взаємодії та пріоритетні завдання на наступний рік щодо усунення причин і умов, що спонукають підлітків та молодь скоювати правопорушення.

Під час спілкування з учасники наради наголосили, що особливої уваги сьогодні потребує і вирішення комплексу питань щодо попередження профілактики правопорушень серед дітей і, зокрема, її рецидивних форм. Досвід роботи підрозділів кримінальної виконавчої інспекції свідчить про необхідність залучення до цієї роботи широкого кола фахівців державних органів і служб, до яких відносяться і соціальні служби району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x