На Монастирищині затримали продавця зброї

На Монастирищині затримали продавця зброї

В Монастирищенському районі селянин намагався продати вогнепальну зброю. Правоохоронці вчасно дізнались про незаконні дії зловмисника і затримали його. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До працівників міліції Монастирищенського районного відділу міліції надійшла інформація, про те що в одному із сіл району невідомий чоловік намагається продати незареєстровану зброю. Інформація підтвердилась, і було встановлено підозрювану особу. Ним виявився непрацюючий 37-річний селянин, що веде антигромадський спосіб життя.

Під час проведення слідчих дій, працівники міліції задокументували факт збуту підозрюваним предмету, схожого на обріз. Торговця затримали, коли він отримав кошти за товар. Чоловіка доставили до райвідділу міліції для з’ясування всіх обставин. Всі речові докази вилучено та направлено на експертизу, якою було визнано, що зброя мисливська та вогнепальна, виготовлена шляхом обрізання ствола та приладу і придатна для проведення пострілів.

За словами затриманого, гладкоствольну вогнепальну зброю він знайшов на березі ставка. Приніс її додому і переробив на обріз та вирішив продати за 150 гривень. Під час оборудки його затримали правоохоронці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x