На Черкащині триває осінній призов до лав Збройних сил

На Черкащині триває осінній призов до лав Збройних сил

На сьогодні вже призвані 234 молодих чоловіки та направлені для здобуття військової спеціальності до навчальних центрів Збройних сил України. Про це повідомляє начальник відділу комплектування та призову – заступник обласного військового комісара Вадим Кравецький. Очікується, що до кінця тижня кількість призовників збільшиться до 270-ти. У цілому ж цьогорічної осені на Черкащині має бути призвано 390 осіб. Зокрема: 30 – на Державну службу спеціального транспорту, 90 – до Національної гвардії та 270 – до Збройних сил України. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

– Лідерами з виконання призовного плану в області є: Городищенський, Драбівський, Жашківський, Катеринопільський, Корсунь-Шевченківський, Тальнівський, Христинівський райони, – зазначає Вадим Петрович. – Із наступного тижня в області почнуть призивати молодь до Національної гвардії та до Держслужби спеціального транспорту.
Варто зауважити, що військовослужбовці строкової служби не направлятимуться до військових частин, які беруть участь в АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x