На Черкащині чоловік обікрав сусіда

На Черкащині чоловік обікрав сусіда

Обікравши сарай сусіда, чоловік здав награбоване на металобрухт, а гроші витратив на оковиту. За вчинення кримінального правопорушення йому загрожує позбавленням волі. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації ГУНП у Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до чергової частини Шполянського відділення поліції звернувся 63-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів, з його сараю викрадено електродвигун, газовий котел, дерев’яні ворота та металобрухт.

Вивчаючи матеріали справи, працівники поліції опитали сільських мешканців і перевірили пункти прийому металобрухту. На одному із пунктів правоохоронці дізнались, що кілька днів поспіль приходив чоловік, який збував на метал різні речі, у тому числі й ті, які шукали працівники поліції. Отримавши опис підозрюваного, правоохоронці встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 35-річний житель одного із сіл Шполянського району. Чоловіка затримали за місцем проживання та доставили до відділення поліції.

У кабінеті слідчого зловмисник розповів, що заздалегідь видивився, що в сусіда в сараї можна викрасти металеві вироби. Уночі проник на територію подвір’я та з середини викрав електродвигун, газовий котел, дерев’яні ворота та металобрухт, які здав на брухт.

Наразі слідчим відділенням Шполянського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x